CBD olie bijwerkingen

Related Posts
2 Comments
Hans

Beste, ik heb behoorlijk dure CBD en CBN olie gekocht. CBN werkt goed om te slapen maar als ik 2 druppels neem dan ben ik smorgens erg duf en/of licht in het hoofd. Dat is jammer want ik wil eindelijk eens goed en lang slapen.
Toen ik 1 druppel CBD nam werd ik na een uurtje niet lekker dwz angstig, onrustig, wilde naar huis, ongeduldig etc ik dacht juist dat je van CBD rustig en relaxed zou worden maar tegengestelde gebeurde. Hoe kan dit en wat gaat er fout? Kennelijk reageert mijn lichaam nogal heftig op olie, geurtjes, kruiden…

Hemppedia Team

Beste Hans,

Sorry voor de vertraagde reactie. Heb je inmiddels al een oplossing gevonden..

Het kan zijn dat je misschien de CBD olie moet innemen met vettig voedsel. Dat kan helpen.

De bijwerkingen die jij noemt komen opzich weinig voor. Wij raden aan om dan misschien een pauze in te lassen.

Je kan ook altijd contact opnemen met de klantenservice van bijvoorbeeld Nordic Oil http://www.nordicoil.nl , zij kunnen je ook goed helpen met de dosering etc.

Groetjes, Hemppedia Team

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *